Maco

Maco Customs Service: brokerage, software & consultancy

Douanesoftware

Op deze pagina’s informeren wij u graag over alle mogelijkheden die de douanesoftware van Maco Customs Service u biedt.

Weten wat Maco voor uw bedrijf kan betekenen?

Binnen 24 uur een antwoord.
Printvriendelijke versie

MCC

Maco Customs Connect (MCC) is douanesoftware ontwikkeld door onze experts op het gebied van douanezaken met meer dan 60 jaar ervaring. 

Hybride douanedienstverlening

Maco Customs Connect (MCC) is  douanesoftware ontwikkeld door onze experts op het gebied van douanezaken met meer dan 60 jaar ervaring. Maco maakt zelf ook jaarlijks voor duizenden bedrijven douaneaangiftes met MCC. Naast douanesoftware biedt Maco u ook hybride douanedienstverlening: toegang tot de kennis van haar declaranten en specialisten, de specifieke douanekennis binnen uw bedrijf aangevuld met de brede douanekennis die beschikbaar is bij Maco.

Aanvullende applicaties

Naast MCC heeft Maco Customs Service een btw applicatie. Deze applicatie is stand-alone te gebruiken, maar kan ook gekoppeld worden aan MCC. Voor de Belgische markt is er een accijnsapplicatie beschikbaar. 

Gegevensuitwisseling

Alle applicaties van Maco zijn geschikt voor gegevensuitwisseling via verschillende formats (csv, xml) met ERP en WMS systemen.

E-commerce

Maco Customs Service is, dankzij onze kennis, kunde en douanesoftware, specialist in de douanetechnische afhandeling van e-commerce pakketten. Klikt u hier voor meer informatie.

 

 

Inklaring van e-commerce pakketten in de EU

Maco is specialist in de douane-afwikkeling van e-commerce pakketten.

» Lees verder

Brexit - consequences and alternatives for customs

In this blog, managing director Hans Maessen discusses the consequences and alternatives of a Bre...

» Lees verder